ADO draagt rode lantaarn over aan Roda

15 februari 2014, 22:17   Bijgewerkt: 15 februari 2014, 23:04

ADO Den Haag heeft uit bij Roda JC drie uiterst belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie, in het Parkstad Limburg Stadion werd het 0-1 door een doelpunt van Mitchell Schet. In Den Haag wist Roda eerder dit seizoen nog met 4-0 te winnen van ADO, maar dat zat er vanavond geen moment in.

In de eerste helft lieten beide ploegen nadrukkelijk zien waarom ze zo laag staan op de ranglijst. Roda probeerde vanuit balbezit een opening te forceren, maar ADO hield het aardig dicht. De bezoekers kregen in de tegenstoot nog de beste kansen in de eerste helft via Mathias Gehrt, maar hij had zijn vizier niet op scherp staan. Het belangrijkste moment van het eerste bedrijf was misschien nog wel de handsbal die Ard van Peppen maakte in de zestien. Het voorval werd echter niet gezien door scheidsrechter Kevin Blom en mede daardoor gingen beide ploegen met 0-0 de rust in.

Vlak voor tijd kreeg Wiljan Pluim nog wel een enorme kans op de gelijkmaker. Hij kreeg de bal van dichtbij echter niet over de doellijn en zo wonnen de Hagenaren met 0-1 in Kerkrade. ADO klimt daardoor op de ranglijst en omdat ook NEC wist te winnen staat Roda JC na vanavond op de laatste plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen