Sevilla en Valencia komen niet tot scoren in 'rood' duel

16 februari 2014, 23:10

De wedstrijd tussen Sevilla en Valencia was allesbehalve saai, maar gescoord werd er niet in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Het duel tussen de nummers zeven en acht van de Primera División eindigde in de brilstand, maar ook met tien tegen tien, aangezien spelers van beide ploegen een rode kaart voorgehouden kregen.

Nadat Valencia-verdediger Ricardo Costa vlak voor rust zijn eerste gele kaart kreeg, mocht hij vlak na de theepauze inrukken, nadat hij weer in de fout ging. Sevilla, dat in eigen huis absoluut een overwicht had, ging hierna op jacht naar de 1-0. Deze leek er te komen, toen de ploeg van coach Unai Emery een strafschop toegewezen kreeg. Ivan Rakitic wist echter geen raad met dit buitenkansje, waardoor het bij 0-0 zou blijven in de hoofdstad van Andalusië. Ook Sevilla eindigde het duel met tien man, aangezien Denis Cheryshev vlak voor tijd zijn tweede gele kaart kreeg.

Beide ploegen schieten weinig op met de remise, aangezien Real Sociedad vijf punten voorsprong heeft op zowel Sevilla als Valencia, die beiden op 32 punten staan. De ploeg uit San Sebastián, die op een plaats staat dat als laatste recht geeft op een Europees ticket, heeft ook nog een wedstrijd minder gespeeld. Maandag speelt Sociedad tegen Malaga.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen