Sociedad boekt geniepige overwinning in La Rosaleda

18 februari 2014, 00:03

Real Sociedad heeft maandagavond een gat geslagen met nummer zeven Sevilla. De ploeg uit San Sebastián zegevierde in La Rosaleda met 0-1 bij Malaga, dat daardoor nog maar één plaats verwijderd is van de degradatiezone. Sociedad komt gelijk te staan met nummer vijf Villarreal en staat nog vier punten achter Athletic de Bilbao.

Sociedad had maandag allesbehalve een overwicht tegen Malaga, maar de individuele klasse van Carlos Vela zou de ploeg van coach Jagoba Arrasate naar de zege leiden. Na tien minuten spelen zorgde de Mexicaanse aanvaller al voor de enige treffer van de avond. Malaga was tachtig minuten lang aan het jagen op de gelijkmaker, maar Sociedad-goalie Claudio Bravo wist zijn doel schoon te houden.

Zodoende profiteert Sociedad van het puntenverlies van Bilbao (1-2 verlies tegen Espanyol) en Villarreal (0-2 verlies tegen Celta de Vigo). Sociedad lijkt samen met de twee concurrenten uit te maken wie er als vierde, vijfde en zesde zullen eindigen in de Primera División, aangezien de drie clubs een onoverbrugbare achterstand hebben op de top drie, maar ook ruim voor staan op Sevilla en Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen