Been: "We moesten het doen met korrelige beelden"

Ger
19 februari 2014, 13:25

Mario Been kijkt uit naar de hervatting van het Europese seizoen met Racing Genk. In de knock-outfase van de Europa League komt de ploeg van de Nederlandse oefenmeester uit tegen Anzhi Makhachkala. Donderdag staat eerst de uitwedstrijd op het programma.

"We zijn nog de enige Belgische ploeg in Europa en we zijn daar trots op", aldus Been tegen Sporza. "We staan voor een lastige trip, de reis op zich is dat al, maar Europa bevalt me wel. En ik hoop dat we nog kunnen verdergaan. Anzhi is niet meer de ploeg van de poulefase. Er zijn veel spelers verkocht en ze huurden een pak anderen, die niet speelgerechtigd zijn. Het is allemaal moeilijk in te schatten dus."

Aangezien de competitie in Rusland nog steeds is onderbroken door de winterstop, heeft Genk niet veel mogelijkheden gehad om te scouten. "We wilden hen tijdens hun trainingskamp ter plaatse bekijken, maar werden telkens geweigerd", zegt Been. "En dus moesten we het met de korrelige beelden van Anzhi TV doen. De voorbereiding was dus moeilijk, maar we gaan uit van onze eigen speelwijze."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen