Del Bosque houdt Jesé nauwlettend in de gaten

20 februari 2014, 14:01

Vicente Del Bosque, de bondscoach van Spanje, wil nog geen beslissing nemen over het selecteren van Jesé Rodriguez. De twintigjarige aanvaller van Real Madrid verkeert de afgelopen weken in uitstekende vorm en kan wordt omschreven als de seizoensrevelatie van De Koninklijke. De prestaties van Jesé zorgen ervoor dat de jongeling veelvuldig in één adem genoemd wordt met het nationale elftal, maar Del Bosque neemt de tijd.

"Jesé werd al in de gaten gehouden toen hij nog in de jeugd speelde", geeft Del Bosque aan tegen de Spaanse krant AS. "Maar ik maak de keuzes omtrent de WK-selectie pas in de toekomst. Laten we eerst maar kijken wat er in de komende vier maanden gebeurt", zegt de bondscoach van Spanje, die wel onder de indruk is van Jesé: "Hij speelt geweldig en verdient het om erbij te zijn."

Overigens beklemtoont de bondscoach dat hij zelf de beslissingen maakt en dat niemand zich daarmee moet bemoeien: "Ik begrijp niet dat mensen soms het tegenovergestelde beweren, zonder het aan mij te vragen. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen