Vlaar: "Praten bij Aston Villa niet over degradatie"

20 februari 2014, 15:10

Ron Vlaar is met Aston Villa nog niet zeker van lijfsbehoud in de Premier League. De ploeg van manager Paul Lambert staat op de twaalfde plek, maar de verschillen zijn onderin erg klein. Villa staat slechts vier punten boven de degradatiestreep. Er staan nog twaalf wedstrijden in de Engelse competitie op het programma en het kan nog alle kanten op, weet ook de Nederlander.

"Je ziet dat iedereen van iedereen kan winnen", stelt de captain in de Birmingham Mail. "We zullen ervoor moeten zorgen dat we niet in de problemen komen en boven de streep blijven. Het zal heel dicht bij elkaar blijven tot het einde van de competitie. Voorafgaand aan het seizoen zei ik dat we uit de problemen zouden blijven, maar we moeten elke wedstrijd laten zien dat we capabel genoeg zijn."

De international is nog niet bezig met degradatie. "Daar praten we niet over bij Villa. We weten dat we punten nodig hebben en daar gaan we elke wedstrijd voor. Het volgende duel is Newcastle United-uit en dat is een lastige wedstrijd. Maar ik denk dat we de kwaliteiten hebben om elke team te verslaan. Dat hebben we dit seizoen ook al bewezen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen