Benfica verslaat Stevens, Tottenham onderuit

20 februari 2014, 21:17   Bijgewerkt: 20 februari 2014, 23:34

Huub Stevens wacht een stevige opdracht wil hij zich met PAOK Saloniki nog plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. De Nederlandse oefenmeester zag zijn Griekse ploeg donderdag de eerste ontmoeting met Benfica in de tweede ronde verliezen: 0-1. Valencia deed goede zaken met een 0-2 zege bij Dinamo Kiev, Tottenham Hotspur ging met 1-0 onderuit bij Dnjepr Dnjepropetrovsk.

Er viel weinig te genieten in Griekenland, maar een doelpunt van Lima na een klein uur spelen bleek genoeg voor Benfica om zichzelf een mooie uitgangspositie te verschaffen voor de return van volgende week in Lissabon. De aanvaller scoorde na voorbereidend werk van ex-SC Heerenveen-speler Filip Djuricic. Bij PAOK Saloniki had Hedwiges Maduro een basisplaats, Danny Hoesen was afwezig.

In Oekraïne leed Tottenham Hotspur een 1-0 nederlaag bij Dnjepr Dnjepropetrovsk. Yevheniy Konoplyanka maakte tien minuten voor tijd uit een strafschop het verschil. De bezoekers uit Engeland kregen voor rust een uitgelezen mogelijkheid om de score te openen, maar Roberto Soldado miste voor een leeg doel.

Valencia, de oude club van Soldado, won wel. Eduardo Vargas en Sofiane Feghouli bezorgden de equipe uit de sinaasappelstad met doelpunten in de laatste elf minuten van de tweede helft een 0-2 zege op Dinamo Kiev, waar Jeremain Lens een basisplaats had. De wedstrijd werd vanwege de politieke onrust in Oekraïne afgewerkt in de Cypriotische hoofdstad Nicosia.

Chornomorets Odessa - Olympique Lyon kon wel gewoon in Oekraïne plaatsvinden. Treffers leverde de krachtmeting niet op: 0-0. De returns zijn volgende week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen