Porto verspeelt ruime marge, clubs uit Sevilla gelijk

20 februari 2014, 23:20   Bijgewerkt: 21 februari 2014, 00:05

FC Porto stond donderdag even met één been al in de achtste finales van de Europa League, maar de voormalig toernooiwinnaar zag Eintracht Frankfurt zich in de laatste achttien minuten van een 2-0 achterstand terug knokken tot 2-2. Hierdoor moet FC Porto volgende week in de return in Duitsland sowieso scoren om de laatste zestien te bereiken. Sevilla FC speelde met 2-2 gelijk bij NK Maribor, stadgenoot Real Betis kwam tegen Rubin Kazan niet verder dan 1-1.

Ricardo Quaresma en Silvestre Varela waren ervoor verantwoordelijk dat FC Porto na 68 minuten met 2-0 voor stond. Joselu en Alex Sandro (eigen goal) bezorgden Eintracht Frankfurt alsnog een gelijkspel (2-2), waardoor de Duitsers als morele winnaar van het veld stapten.

Ook Sevilla FC speelde met 2-2 gelijk, op visite bij het Sloveense NK Maribor. Marcos Tavares zette Maribor in de 33ste minuut op voorsprong, Kevin Gameiro en Federico Fazio kantelden na rust de score namens de gasten uit Andalusië. Dare Vrsic tekende negen minuten voor tijd voor de 2-2 eindstand.

Real Betis, hekkensluiter in La Liga, remiseerde net als de stadgenoot. Op eigen veld werd het tegen Rubin Kazan 1-1. Didac Vila zette Betis al binnen drie minuten op 1-0 en 25 minuten later kreeg Rubin Kazan-speler Aleksandr Prudnikov ook nog zijn tweede gele kaart. Desondanks, met een man minder, kwamen de Russen na rust langszij. Roman Eremenko benutte een kwartier voor tijd een penalty (1-1).

Maccabi Tel Aviv - FC Basel en Viktoria Plzen - Shaktar Donetsk leverden evenmin een winnaar op. Bij eerstgenoemde wedstrijd werd het 0-0, het tweede duel eindigde in 1-1. Stanislav Tecl bracht Viktoria Plzen in de 62ste minuut aan de leiding, Luiz Adriano herstelde niet veel later de balans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen