Koploper FC Dordrecht verliest bij FC Eindhoven

Ger
21 februari 2014, 22:02

FC Dordrecht blijft moeizaam presteren in 2014. De koploper van de Jupiler League ging onderuit bij subtopper FC Eindhoven: 3-2. FC Dordrecht heeft na de winterstop maar twee van de zes competitieduels gewonnen.

Nayib Lagouireh zette FC Eindhoven al in de zevende minuut op voorsprong. De bezoekers kwamen op slag van rust op gelijke hoogte via de ingevallen Jessy Mayele. Al snel na de hervatting zorgde Chiró N'Toko voor de 2-1. Paul Gladon leek FC Dordrecht in de 84ste minuut alsnog een punt te bezorgen, maar niet veel later scoorde de thuisploeg een derde keer. Opnieuw haalde N'Toko de trekker over.

Door de nederlaag van FC Dordrecht kan eerste achtervolger Willem II de achterstand op de lijstaanvoerder verkleinen tot slechts een punt. De Tilburgers moeten dan zaterdag voor eigen publiek winnen van Helmond Sport, de huidige nummer negen van de Jupiler League.

VVV Venlo wist niet te profiteren van de nieuwe zeperd van FC Dordrecht. De nummer drie van de ranglijst verloor de thuiswedstrijd tegen Excelsior: 0-2. Adil Auassar en Jordan en Botaka zorgden voor de doelpunten. VVV blijft nu zes punten achter op FC Dordrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen