Mulder baalt: "Castaignos stond buitenspel bij 2-2"

23 februari 2014, 19:46

Met een kater van jewelste meldde Erwin Mulder zich na afloop van de topper tegen FC Twente bij de verzamelde media. De doelman van Feyenoord moest in de allerlaatste seconde de 2-2 uit zijn doel vissen. Maar dit doelpunt, een schot van Cuco Martina, had volgens de keeper afgekeurd moeten worden.

"Naar mijn mening stond Luc Castaignos buitenspel", zegt hij tegen onder meer FCUpdate.nl. Volgens de keeper stond de spits van FC Twente hinderlijk in de baan van het schot. "Hij moest zelfs een stapje opzij doen, anders had hij de bal aangeraakt. Ik wilde ook meteen verhaal halen bij de assistent-scheidsrechter en rende zijn kant op, maar hij zag me niet eens. Ik heb nog wel tegen de scheidsrechter gezegd wat ik ervan vond, namelijk dat hij fout zat. Maar ik moest ook een beetje oppassen, ik had namelijk al een gele kaart gehad", moppert hij.

Mulder baalt als een stekker van het gelijkspel van Feyenoord in Enschede, zeker omdat er een uur lang niets aan de hand was voor zijn ploeg. "We hebben goed gespeeld, waren bijna zeventig minuten de bovenliggende partij. Of ik die 2-2 had kunnen hebben? Nou, er stond achttien man voor mijn neus. Dan wordt het lastig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen