Waasland-Beveren brengt Been in het nauw

23 februari 2014, 22:26   Bijgewerkt: 23 februari 2014, 23:05

De druk op coach Mario Been is opnieuw flink toegenomen. De Nederlandse oefenmeester verloor zondag met Racing Genk voor de vijfde keer op rij in een thuiswedstrijd. Dit maal zegevierde laagvlieger Waasland-Beveren met 0-2 in de Cristal Arena.

Aboubakar Oumarou was met een goal en een soort van assist de matchwinner. De Kameroener bracht Robin Henkens in de dertigste minuut met een hakje in stelling. Henkens schoot de bal in eerste instantie nog tegen de paal, maar had in de rebound wel succes (0-1). Oumarou tekende vlak na rust, na een fraaie combinatie, zelf voor het tweede doelpunt voor de bezoekers.

Genk was daarna niet meer bij machte om de schade te repareren. Dit tot grote teleurstelling van de eigen supporters, die al ruim voor het eindsignaal in groten getale het stadion verlieten. Bij Waasland-Beveren had de Nederlander Bas Sibum een basisplaats.

Racing Genk staat zesde in de Belgische Pro League. Die klassering geeft aan het einde van de reguliere competitie recht op deelname aan Play-Off I, de kampioenspoule, maar nummer zeven AA Gent komt steeds dichterbij. De Buffalo's stuntten eerder op de dag met een 2-3 zege bij koploper Standard Luik. Met nog drie wedstrijden te spelen bedraagt het gat tussen Genk en Gent drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen