Opnieuw puntverlies voor koploper Fenerbahçe

24 februari 2014, 21:47

Fenerbahçe heeft maandag opnieuw puntverlies geleden in de Turkse Süper Lig. Met basisspeler Dirk Kuyt negentig minuten binnen de lijnen kwam de koploper op bezoek bij laagvlieger Elazigspor niet verder dan een 1-1-gelijkspel. De voorsprong op runner-up Galatasaray, dat zaterdag nummer drie Besiktas met 1-0 versloeg, bedraagt met nog twaalf wedstrijden te spelen nog maar vier punten.

Fenerbahçe kwam niet eens zo slecht voor de dag tegen de ploeg van oud-sc Heerenveen-trainer Trond Sollied. De bezoekers kregen in de eerste helft ook de beste kansen, maar het was Elazig dat kort voor rust de score opende in het Elazig Atatürkstadion. Onur Ayik was de doelpuntenmaker voor de ploeg waar ook oud-Ajacied Marvin Zeegelaar de hele wedstrijd speelde.

Na iets minder dan een uur kregen de bezoekers opnieuw een tegenslag te verwerken. Fenerbahçe moest met tien man verder nadat Christian Baroni een tegenstander een trap gaf. Toch beperkte Mehmet Topal in de slotfase alsnog de schade voor de lijstaanvoerder. Het hernieuwde puntverlies, het derde alweer in de laatste vier wedstrijden, kon echter niet meer voorkomen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen