Villarreal komt goed weg met winst bij Espanyol

25 februari 2014, 00:16

Villarreal heeft maandag ternauwernood drie punten overgehouden aan het bezoek aan EspanyolEl Submarino Amarillo kreeg in blessuretijd bij een 2-1 voorsprong een strafschop tegen, maar Espanyol-aanvaller Sergio Garcia vond Villarreal-doelman Sergio Asenjo op zijn weg.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Villarreal toen de ploeg in de 50e minuut via Jérémy Perbet op een comfortabele 2-0 voorsprong kwam. Middenvelder Moisés had de score kort voor rust geopend namens Villarreal.

De spanning keerde echter terug in de wedstrijd terug toen Jhon Córdoba een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer maakte. In blessuretijd leek de wederopstanding zelfs compleet te worden toen de ploeg uit Barcelona een strafschop kreeg, maar doelman Asenjo voorkwam puntverlies voor de bezoekers.

Door het uitblijven van de gelijkmaker deed Villarreal goede zaken in de strijd om een Champions League-toegangsbewijs. De ploeg nestelt zich in de Primera División weer naast Real Sociedad op de vijfde plek van de ranglijst. De achterstand op nummer vier Bilbao, dat nu het laatste ticket voor de voorrondes van het miljoenenbal in handen heeft, bedraagt met nog dertien wedstrijden te spelen vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen