Vertrokken Been krijgt trap na van aanvaller Mboyo

Ger
26 februari 2014, 09:58   Bijgewerkt: 26 februari 2014, 10:05

Mario Been verliet volgens eigen zeggen maandag onder applaus de kleedkamer van Racing Genk. Ilombe Mboyo behoordelijk vermoedelijk niet tot de spelers die op deze wijze afscheid nam van de trainer. De aanvaller is blij dat Emilio Ferrera de taken van de Rotterdammer heeft overgenomen.

"In één uur leerde ik meer dan in de afgelopen maanden", zegt Mboyo in Het Laatste Nieuws. De geboren Congolees kon de laatste weken onder Been niet rekenen op veel speeltijd. Afgelopen zondag werd Mboyo nog gewisseld in de rust van het duel met Waasland-Beveren, waarop hij spoorslags naar huis ging. "Het was een impulsieve en emotionele reactie. Ik was niet boos om mijn vervanging, ik was boos op mezelf omdat het niet liep zoals ik het zelf wilde. Ik moet beter leren omgaan met mijn ontgoocheling", stelt Mboyo.

"Ik verwijt Mario Been niets en wens hem alle succes toe in zijn verdere carrière. Maar nu is die pagina omgeslagen en met Emilio Ferrera heeft de club een uitstekende beslissing genomen, denk ik. Ik voel me bevrijd, voor mij is dit een nieuwe start."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen