Roda JC versterkt zich met 'buitenkansje' Powel

26 februari 2014, 10:13

Roda JC heeft er in de strijd tegen degradatie een extra aanvaller bij. De Limburgse club versterkte zich per direct met Berry Powel, zo meldt de huidige hekkensluiter van de Eredivisie via de officiële kanalen. De 33-jarige spits komt over van Heracles Almelo.

In het Polman Stadion was Powel op amateurbasis actief. Technisch manager Leon Vlemmings is blij met de komst van de ervaren aanvaller. "Berry is een aanvaller met de nodige routine en ervaring die we in deze fase van de competitie goed kunnen gebruiken. Hij geeft ons bovendien meer mogelijkheden in onze aanval", zegt hij op de clubsite over Powel, die vandaag (woensdag) een medische keuring ondergaat. "Aangezien hij op amateurbasis uitkwam voor Heracles was het voor ons een buitenkansje om hem in te lijven. We zijn er uiteraard blij en denken dat hij zeker van waarde kan zijn voor Roda JC."

Powel keerde dit seizoen terug in Nederland na drie jaren in Spanje te hebben doorgebracht. Hij speelde eerder voor FC Den Bosch De Graafschap, FC Groningen en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen