Schalke-coach Keller: "Real strafte iedere fout af"

26 februari 2014, 23:38

De Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid liep woensdag voor Schalke 04 uit op een nachtmerrie. Voor eigen publiek kreeg de Duitse ploeg maar liefst zes doelpunten om de oren. Pas in blessuretijd, toen de bezoekers er al zes gemaakt hadden, deed Klaas-Jan Huntelaar iets terug. Hij bepaalde de eindstand op 1-6.

Jens Keller, de coach van Schalke 04, erkent dat er er hoop misging aan Duitse kant. "We maakten te veel simpele fouten. We begonnen prima en speelden dapper, tot we door een fout de 0-1 tegen kregen. Daarna kregen we meteen een kans op de gelijkmaker, maar die ging er niet in. Dat soort kansen krijg je niet vaak tegen een ploeg als Real", verwijst hij naar de reuzenkans voor Julian Draxler, die van dichtbij op Iker Casillas stuitte.

De vroege achterstand maakte de opdracht voor Schalke er niet eenvoudiger op, benadrukt Keller. "We wisten dat Real de ruimte die we gaven, zou benutten. Na de 0-1 hebben ze simpelweg iedere fout die we maakten, afgestraft. We zijn een jonge ploeg en deze wedstrijd bewijst dat we op dit niveau nog veel te leren hebben."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen