Mancini geeft Galatasaray nu veertig procent kans

27 februari 2014, 08:43

Galatasararay-coach Roberto Mancini heeft een goed gevoel overgehouden aan de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea. De Turkse formatie begon matig aan het duel en kwam binnen tien minuten met 0-1 achter, maar na enkele tactische omzettingen kantelde het duel en kon Aurélien Chedjou de gelijkmaker binnenschieten.

"Al met al is dit een goed resultaat", vindt Mancini. "Voor rust maakten we een aantal fouten, als team stonden we te ver op eigen helft. Ook leek er wat angst in de ploeg te zitten. Maar over de tweede helft ben ik erg tevreden. We speelden goed en 1-1 is een prima resultaat. De return in Londen wordt zwaar, maar met name in de tweede helft hebben we laten zien waartoe we in staat zijn. Ik denk dat we nu meer kans hebben, dan voorafgaand aan de eerste wedstrijd. Ik denk dat we veertig procent kans hebben om de kwartfinale te bereiken."

In Istanbul greep Mancini al na dertig minuten in, hij haalde de Bosnische vleugelspeler Izet Hajrovic naar de kant. Voor hem kwam Yekta Kurtulus, een pure middenvelder. "Dat was niet omdat Izet slecht speelde, maar we hadden een extra middenvelder nodig", legt de Italiaan uit. "We kwamen telkens een mannetje tekort."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen