Napoli strikt in Azerbeidzjan ontslagen keeper

27 februari 2014, 17:28

Napoli heeft in de persoon van Antonio Doblas Santana een nieuwe reservekeeper gevonden. De 33-jarige Spaanse doelman tekende donderdag een contract tot 1 juli 2014 bij de formatie uit Napels, zo meldt deze op de clubwebsite. Omdat Doblas geen werk had, kon Napoli hem buiten de transferperiode naar het Stadio San Paolo halen.

Napoli was op zoek naar een nieuwe stand-in voor eerste keeper Pepe Reina, omdat de Braziliaan Rafael dit seizoen vanwege een zware knieblessure niet meer in actie kan komen. Rafael viel vorige week geblesseerd uit in de eerste ontmoeting met Swansea City, in de tweede ronde van de Europa League. Dat duel eindigde in 0-0, de return is vanavond in Italië.

Doblas was tussen 2003 en 2008 eerste doelman van Real Betis Sevilla, waarmee hij in het seizoen 2005/2006 actief was in de Champions League. Vervolgens kwam hij in Spanje uit voor Real Zaragoza, Huesca en Xerez. Begin vorig jaar verbond Doblas zich voor anderhalf jaar aan het Azerbeidzjaanse Khazar Lenkoran, maar na een pijnlijke 0-8 nederlaag tegen Maccabi Haifa in de Europa League-voorronde werd de samenwerking al binnen een half jaar verbroken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen