Van Gaal: "Vermeer past beste in profielschets"

28 februari 2014, 12:57

Zijn basisplaats bij Ajax is Kenneth Vermeer al een tijdje kwijt, maar bondscoach Louis van Gaal is de doelman nog niet vergeten. Vermeer behoorde tot de voorlopige selectie voor de oefenwedstrijd tegen Frankrijk en hoewel hij buiten de definitieve groep gevallen is, staat de keeper er nog altijd goed op bij de bondscoach.

Vermeer was één van de zes keepers in de voorselectie. Van dat zestal zijn Jasper Cillessen, Michel Vorm en Jeroen Zoet opgenomen in de uiteindelijke groep voor de vriendschappelijke wedstrijd in Parijs, naast Vermeer zijn Maarten Stekelenburg en Tim Krul afgevallen. "Dat zijn de zes keepers die ik tot het eind van dit seizoen blijf volgen", verduidelijkte de bondscoach tijdens zijn perspraatje in Zeist, waar hij zijn selectie presenteerde. "Nieuw voor jullie was misschien dat Vermeer erbij stond. Dat heb ik gedaan, om duidelijk te maken dat hij nog steeds in beeld is. In mijn ogen is hij de keeper die het beste in onze profielschets past. Maar hij speelt niet zo vaak."

De afgelopen interlands was Jasper Cillessen de eerste keeper van het Nederlands elftal. Vermeer kwam onder van Van Gaal vier keer uit voor Oranje, zijn laatste optreden in de nationale ploeg dateert van juni 2013.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen