Tannane vervangt Linssen, Fazli start bij Heerenveen

28 februari 2014, 20:03

De 26ste speelronde van de Eredivisie wordt vrijdagavond (20.00 uur) afgetrapt door Heracles Almelo en sc Heerenveen. De Heraclieden, die eerder dit seizoen op Friese bodem met 2-4 wisten te winnen van Heerenveen, hopen tegen de Friezen af te rekenen met de magere doelpuntenproductie in eigen huis.

In het Polman Stadion kan Heracles-coach Jan de Jonge niet beschikken over Mike te Wierik, Bryan Linssen en Jens Jurn Streutker, die alle drie geschorst zijn voor het duel met de Friezen. Linssen, die in de afgelopen acht duels maar liefst zeven keer tot scoren kwam, wordt vervangen door Oussama Tannane, die afkomstig is van Heerenveen. Spits Mark Uth speelt tegen de ploeg die hem momenteel verhuurt aan Heracles.

Bij de Friezen opteert coach Marco van Basten voor Samir Fazli in de voorhoede. De aanvaller uit Macedonië kwam dit seizoen nog maar tot vijf optredens en mag starten omdat Luciano Slagveer en Bilal Basacikoglu niet inzetbaar zijn. Vrijwel het gehele middenrif van Heerenveen keert terug van een schorsing. Routinier Anthony Lurling moet genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Opstellingen

Heracles Almelo: Pasveer; Koenders, Schenkeveld, Rienstra, Davidson; Quansah, Cziommer, Bel Hassani; Rosheuvel, Uth, Tannane.

sc Heerenveen: Nordfeldt; Dijks, Kum, Kruiswijk, Van Anholt; V/d Berg, De Roon, Fazli; Ziyech, Finnbogason en Van La Parra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen