Manager Pardew biedt excuses aan voor kopstoot

1 maart 2014, 22:15

Newcastle United boekte zaterdag een overtuigende 1-4 zege bij Hull City, maar na afloop ging het vooral over een dwaze actie van Alan Pardew. De manager van Newcastle deelde na rust een kopstoot uit aan Hull-middenvelder David Meyler. Na afloop verontschuldigde Pardew zich voor zijn gedrag, desondanks moet hij vrezen voor een schorsing.

"Ik wilde hem niet blesseren, maar toch bracht ik mijn hoofd naar voren. Ik probeerde hem weg te duwen met mijn hoofd", legde Pardew uit bij de BBC. "Ik bied iedereen mijn excuses aan, ik had het nooit mogen doen. Ik ben niet zo achterlijk om te denken dat ik hiermee onbestraft weg kom. De gevolgen zal ik moeten accepteren." De FA heeft bij monde van voorzitter Greg Dyke al laten weten dat er een onderzoek naar de actie van Pardew wordt ingesteld.

Steve Bruce, trainer van Hull City, neemt Pardew niets kwalijk. "Ik weet zeker dat Alan veel spijt heeft van zijn actie en zichzelf afvraagt 'waarom heb ik dit in vredesnaam gedaan?'", aldus Bruce. "De druk op alle trainers in de Premier League is enorm. We hebben allemaal wel eens iets geks gedaan in het heetst van de strijd. Ik ben trouwens blij met de reactie van Meyler, die gewoon bleef staan. Anderen zouden met veel theater naar de grond zijn gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen