'Khedira hervat groepstraining binnen 15 of 20 dagen'

2 maart 2014, 10:59

Sami Khedira liep november vorig jaar een zware knieblessure op, tijdens de oefeninterland tussen Duitsland en Italië. De aanwezigheid van de Duits international op het WK van komende zomer in Brazilië leek allesbehalve zeker, maar Real Madrid-coach Carlo Ancelotti stelt dat de kans groot is dat Sami Khedira binnen 'vijftien of twintig dagen' weer kan meetrainen met de Madrileense grootmacht.

De middenvelder van De Koninklijke, die in Duitsland aan zijn revalidatie werkte, werd de afgelopen maanden gemist door Ancelotti. "Het is een speler die dit team nodig heeft, aangezien hij een zeer belangrijke factor is", stelt de Italiaan, die tevreden is over het herstel van Khedira: "Zijn revalidatie verloopt voorspoedig. Hij is na drieënhalve maand weer gestart met looptraining."

"Alles gaat goed en ik denk dat hij de groepstraining in vijftien of twintig dagen kan hervatten. We hopen dat hij terugkeert voor het einde van het seizoen", vervolgt Ancelotti, die aangeeft dat hij met een luxeprobleem kampt als Khedira terugkeert: "Om zonder Khedira een beslissing te maken is al lastig, laat staan als hij terug is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen