Benschop: "Moet eigenlijk in de Bundesliga spelen"

2 maart 2014, 15:17

Charlison Benschop speelt momenteel in het shirt van Fortuna Düsseldorf. Bij de club uit de 2. Bundesliga heeft de oud-speler van RKC Waalwijk, AZ en Stade Brest een aardig moyenne, met negen doelpunten in twintig optredens. De 24-jarige aanvaller voelt zich goed en ziet een stapje hogerop naar eigen zeggen wel zitten.

Benschop heeft het naar zijn zin in Düsseldorf, zegt hij op het digitale thuis van AZ. "Ik ben elke wedstrijd basisspeler. Met Fortuna Düsseldorf staan we in het rechterrijtje van de 2. Bundesliga, maar met mij persoonlijk gaat het prima. Ik heb al negen competitietreffers gemaakt. Alleen bij RKC heb ik in één seizoen meer doelpunten gemaakt", weet de aanvaller.

Dankzij zijn prestaties schroomt Benschop niet om zijn ambities uit te spreken. "Ik zou eigenlijk in de Bundesliga moeten spelen. Daar begint het steeds meer op te lijken. Fortuna Düsseldorf kan mij voor een vastgelegde transfersom definitief overnemen van Stade Brest. Nu ben ik nog op huurbasis actief. Ik denk echter niet dat ik volgend seizoen nog bij Fortuna Düsseldorf speel. Er zijn wat dingetjes bezig op transfergebied. Clubs van het hoogste niveau zijn in me geïnteresseerd. Als ik op deze manier blijf doorgaan, komt het wel goed", denkt Benschop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen