Kalou goud waard met hattrick, Lyon verliest terrein

2 maart 2014, 16:06   Bijgewerkt: 2 maart 2014, 19:09

Salomon Kalou heeft er zondagmiddag hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat Lille OSC drie belangrijke punten kon bijschrijven in de Ligue 1. De Ivoriaanse aanvaller, die in het verleden voor onder meer Feyenoord en Excelsior speelde, zorgde er met een hattrick voor dat zijn ploeg met 2-3 zou winnen bij hekkensluiter AC Ajaccio.

Hoewel het aandeel van Kalou immens was op Corsica, had de aanvaller twee strafschoppen nodig om zijn hattrick te completeren. Eerst bracht Kalou zijn ploeg vanaf elf meter op gelijke hoogte, alvorens hij met een velddoelpunt voor een voorsprong voor Lille zorgde. Nadat Ajaccio weer gelijk kwam, dankzij het tweede doelpunt van Tallo, bezorgde Kalou zijn ploeg wederom vanaf elf meter voor de volle winst: 2-3.

Lille passeert Saint-Etienne dankzij de zege en komt zodoende weer op de derde plaats te staan. De achterstand op nummer twee AS Monaco is nog zeven punten. Olympique Lyon liep in de strijd om de derde plaats averij op. De meervoudig landskampioen kwam thuis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen middenmoter Montpellier. Daardoor heeft Lyon nu zeven punten achterstand op Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen