Verona profiteert niet van remise Inter, Parma wel

2 maart 2014, 20:47

Hellas Verona heeft zondagmiddag geen gebruik kunnen maken van het gelijkspel van Internazionale tegen AS Roma (0-0), van afgelopen zaterdag. Bij winst zou de ploeg voorbij gaan aan Inter, maar een doelpuntloos gelijkspel tegen Bologna houdt nummer zes Verona één punt achter de Milanezen. Parma won met 0-1 bij Sassuolo, waardoor het op gelijke hoogte komt met Verona.

In de vijf middagwedstrijden in de Serie A werden er vijf rode kaarten voorgehouden aan spelers. Eén van deze rode prenten werd getoond aan Domenico Berardi, de jonge Sassuolo-spits die eerder dit seizoen viermaal scoorde tegen AC Milan. Mede door de rode kaart van de aanvaller kon Parma met 0-1 winnen van de promovendus, dankzij een doelpunt van Marco Parolo.

Zodoende profiteerde Parma van het puntenverlies van zowel Inter als Verona. Verona kwam in het eigen Marc'Antonio Bentegodi niet niet verder dan de brilstand tegen Bologna, dat de wedstrijd ook met tien man eindigde. Sampdoria won met 0-2 bij Torino, waardoor de ploeg van coach Sinisa Mihajlovic klimt naar de twaalfde stek. Genoa-Catania en Atalanta-Chievo eindigden respectievelijk in 2-0 en 2-1.

Zondagavond (20.45 uur) staat de topper tussen AC Milan en Juventus op het menu in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen