Spurs wint nipt, De Guzman en Bacuna trefzeker

2 maart 2014, 20:58

Tottenham Hotspur blijft de beste papieren houden in de strijd om de vijfde plaats in de Engelse Premier League. De Londenaren zegevierden zondag op het eigen White Hart Lane over laagvlieger Cardiff City. Groot was het verschil echter niet: 1-0.

Robert Soldado nam het enige doelpunt voor zijn rekening in de wedstrijd tussen Tottenham en Cardiff. De Spanjaard tikte na een klein half uur van dichtbij binnen op aangeven van Emmanuel Adebayor. Steven Caulker kreeg niet veel later uit een corner de mogelijkheid om Cardiff weer op gelijke hoogte te zetten. De verdediger had echter de pech dat zijn kopbal tegen de lat strandde.

Tottenham staat vijfde in de Premier League met 53 punten, vijf meer dan nummer zes Everton. The Spurs hebben echter wel een duel meer gespeeld dan de achtervolger uit Liverpool. Manchester United staat, eveneens nog met een wedstrijd tegoed, zevende met 45 punten.

Ondanks een doelpunt van Jonathan De Guzman wist Swansea City thuis niet te winnen van Crystal Palace: 1-1. De Nederlandse middenvelder opende in de 25ste minuut de score. The Swans hielden de leiding lang vast, maar Glenn Murray herstelde acht minuten voor tijd uit een strafschop het evenwicht. Swansea-verdediger Chico veroorzaakte de penalty met een overtreding op de doorgebroken Murray en kreeg daarom rood. Bij Swansea had naast De Guzman Michel Vorm een basisplaats. Marvin Emnes bleef reserve, Dwight Tiendalli was afwezig.

Leandro Bacuna leverde met een goal een bijdrage aan de 4-1 thuiszege van Aston Villa op Norwich City. Christian Benteke was met twee doelpunten de matchwinner in Birmingham. Bij Aston Villa hadden ook Ron Vlaar en Karim El Ahmadi een basisplaats. Bij de bezoekers ontbraken Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen