Adriaanse: "Denk niet dat ik me thuis voel in Kuip"

3 maart 2014, 08:32

In navolging van Louis van Gaal heeft ook Co Adriaanse bedankt voor de functie van trainer bij Feyenoord. Dat heeft de 66-jarige oefenmeester zondag laten weten tegenover de NOS.

Adriaanse heeft in het verleden bij Willem II en AZ succesvol samengewerkt met Martin van Geel, de huidig technisch directeur van Feyenoord. Vier weken geleden werd de oud-trainer van onder meer Ajax en FC Twente benaderd door zijn oud-collega, maar zei deze keer 'nee'.

"Martin van Geel stond bij mij aan de deur", aldus Adriaanse. "Ik zei: 'je verrast me wel'. Ik heb er vier dagen over nagedacht en toen Martin gebeld en gezegd: 'ik doe het niet'. Feyenoord heeft natuurlijk fantastische supporters, een fantastisch stadion, maar toch denk ik dat ik me er niet thuis voel."

Ronald Koeman kondigde eerder al aan komende zomer, na drie jaar te vertrekken, bij Feyenoord. Door het afhaken van Van Gaal en Adriaanse lijken Vitesse-trainer Peter Bosz en Jean-Paul van Gastel, één van de assistenten van Koeman, favoriet voor de vacature in De Kuip.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen