Aanstelling Rutten voer voor reacties op Twitter

3 maart 2014, 13:25   Bijgewerkt: 3 maart 2014, 14:11

Feyenoord-directeur Martin van Geel zegt dat de directie van de club het er unaniem over eens was dat Fred Rutten de juiste man voor de Kuipbewoners is. Een blik op Twitter leert echter dat de supporters van de Rotterdammers over het algemeen minder blij zijn met de aanstelling.

De term 'Oprutten' komt veelvuldig voorbij op het sociale netwerk, waar massaal gereageerd wordt op de aanstelling van de oefenmeester. "Fred Rutten. Geen persoonlijkheid, geen uitstraling, geen binding met de club. Schande, eerlijk waar", tweet supportersgroep Feyenoord Loyals. Zij vinden dat de aanstelling respectloos is richting Jean-Paul van Gastel. "Als Van Gastel-zijnde zou ik onmiddellijk opstappen bij Feyenoord. Dit is pure minachting en gebrek aan vertrouwen. #Oprutten". 

Een andere Feyenoord-fan ziet wel een postief puntje bij Rutten. "Hij heeft niet in 020 gezeten, het enige pluspunt wat ik kan bedenken. We moeten het er maar mee doen. Fred heeft in 2008 van Twente toch een sterk team gemaakt." Andere Feyenoord-volgers zijn alert. "Het enige positieve aan Fred Rutten als Feyenoord-trainer zijn z'n initialen", zegt @markla94. "Had drie jaar geleden twijfels over koeman, pakte toch goed uit. Geef die Rutten maar een kans", is de mening van @dvdd010. 

Ook de nodige grappen gaan rond op het sociale netwerk. "Ik snap wel waarom Feyenoord Fred Rutten heeft aangesteld. Hij is sinds 1999 hoofdtrainer en werd nog nooit kampioen." Ook schrijver Menno Pot heeft een kwinkslag paraat. "Nou, met de helft van het #Feyenoord-clubmotto komt het wel goed onder Fredje Rutten: geen woorden :-)", tweette hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen