Rutten: "Het is geen schande om derde keus te zijn"

3 maart 2014, 18:12

Met ingang van volgend seizoen zal Fred Rutten aan het roer staan bij Feyenoord. Rutten werd maandag gepresenteerd als opvolger van Ronald Koeman en dit nieuws bracht bij supporters over het algemeen niet de meest positieve reacties teweeg. Rutten was ook niet de droomkandidaat om Koeman op te volgen.

Feyenoord benaderde eerst Co Adriaanse en Louis van Gaal, voordat er werd aangeklopt bij Rutten. De aanstaande coach van Feyenoord heeft er geen problemen mee dat hij niet bovenaan het lijstje van de Rotterdammers stond: "Het is geen schande om derde keus te zijn", zegt Rutten volgens het ANP.

"Ik ben vooral hartstikke trots", vervolgt Rutten, die nog goed weet hoe het is om als uitspelende ploeg op bezoek te gaan in De Kuip: "Als coach van de tegenpartij ben ik natuurlijk al vaak in De Kuip geweest. Elke keer dat je arriveerde, bekroop je dan weer dat bijzondere gevoel niet alleen van de selectie van Feyenoord te moeten winnen, maar ook van De Kuip met haar unieke sfeer en van het hondstrouwe Legioen. Toen al dacht ik regelmatig: wat moet het toch geweldig zijn om voor deze club te mogen werken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen