Wilmots: "Het doet deugd dat we elkaar terugzien"

3 maart 2014, 20:13

Het nationale elftal van België bereidt zich momenteel voor op de oefeninterland van woensdag (20.45 uur) tegen Ivoorkust. Bondscoach Marc Wilmots heeft de beschikking over 23 fitte spelers, die de vriendschappelijke wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion willen gebruiken om optimaal naar het WK van komende zomer in Brazilië toe te werken.

"Ik heb geen geblesseerden", zo citeerde Het Nieuwsblad Wilmots na de training van de Rode Duivels. "Gisteren (zondag, red.) kwamen er twaalf spelers in actie, de rest heeft vandaag een goede training afgewerkt. We hebben slechts twee dagen voor de wedstrijd, dus veel tijd is dat niet. Het doet in ieder geval deugd dat we elkaar terugzien. Deze ochtend heeft de medische staf alvast enkele door de FIFA verplichte testen van de spelers afgenomen", sprak Wilmots.

De oefeninterland tegen de Ivorianen is de eerste in aanloop naar het WK. Voorafgaand aan het toernooi in Brazilië zullen de Belgen ook nog oefenen tegen Luxemburg (26 mei), Zweden (1 juni) en Tunesië (7 juni). Op het WK zitten de Rode Duivels bij Algerije, Rusland en Zuid-Korea in de poule.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen