Deschamps wil 'betrokkenheid en spirit' zien tegen Oranje

3 maart 2014, 22:38

Aanstaande woensdag oefent het Nederlands elftal tegen het nationale elftal van Frankrijk. Didier Deschamps, de bondscoach van Les Bleus, hoopt dat zijn ploeg de smaak te pakken heeft, na de succesvolle wedstrijd tegen Oekraïne (3-0), waardoor deelname aan het WK veilig werd gesteld.

"Ook al is het maar een vriendschappelijke wedstrijd, we moeten in staat zijn om de lijn door te trekken", stelt Deschamps tegen het Franse L'Equipe over de oefeninterland tegen Oranje. "We moeten dezelfde betrokkenheid en spirit tonen als op 19 november. Maar niet alleen aanstaande woensdag. Vooral ook de tijd daarna", aldus de Franse bondscoach, die daarmee uiteraard doelt op het WK, waar Frankrijk het opneemt tegen Honduras, Zwitserland en Ecuador.

Deschamps heeft twee spelers voor het eerst begroet in de nationale ploeg, te weten Lucas Digne (Paris Saint Germain) en Antoine Griezmann (Real Sociedad). De coach zegt tevreden te zijn met het aantal mogelijkheden dat hij heeft. "De wedstrijd tegen Nederland geeft ons meer informatie over de waarde van potentiële WK-spelers", zegt Deschamps.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen