Ola John baalt: "Pijnlijk dat Van Marwijk weg is"

4 maart 2014, 14:37

Ola John is niet blij met het ontslag van trainer Bert van Marwijk bij Hamburger SV. De buitenspeler komt onder Mirko Slomka, de opvolger van de ex-bondscoach, niet aan spelen toe en is daar teleurgesteld over.

Afgelopen weekend zat de buitenspeler, die door HSV gehuurd wordt van Benfica, op de tribune. "Het is heel pijnlijk dat Van Marwijk weg is", zegt de aanvaller tegen Nusport.nl. "Hij heeft me kort voor de winterstop gehaald, heel rot dat hij kort daarna al ontslagen is. Tot nu toe kun je zeggen dat de trainerswissel niet goed voor me heeft uitgepakt."

De 21-jarige vleugelspits is nog niet met de nieuwe keuzeheer in gesprek gegaan. "Het is niet meer dan een blaadje in de kleedkamer waarop te zien is dat ik niet zal spelen. Vooral voor een jonge speler als ik is dat lastig. Je wilt af en toe een hand op je schouder, iemand die even met je praat. Maar tot nu toe is dat nog niet gebeurd bij deze trainer", stelt de ex-speler van FC Twente, die weet dat het ook van hemzelf afhangt. "Aan de andere kant moet ik gewoon zorgen dat ik het op de training laat zien. Hard werken en wachten op mijn kans", stelt hij.

Dat hij bij de Duitse club niet speelt is teleurstellend voor hem, zeker omdat hij van Benfica naar HSV kwam om minuten te maken. "Vorig seizoen bij Benfica speelde ik bijna alles. Dit seizoen bijna niets. Daardoor kon ik me bij Benfica amper doorontwikkelen en vandaar het verhuur aan HSV. Maar ja, tot nu toe kwam ik in Hamburg dus ook niet verder dan vier wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen