Oosterhuis als assistent-coach terug op oude nest

5 maart 2014, 10:54

Jan Oosterhuis zal tot het einde van het seizoen verbonden zijn aan De Graafschap. De voormalig speler van de Doetinchemse club werd twee weken geleden ontslagen als trainer van hoofdklasser Longa'30 uit Lichtenvoorde en zal het seizoen afmaken als assistent-coach van Jan Vreman. Dit meldt De Graafschap via de officiële clubwebsite.

"Het is leuk om weer terug te zijn bij De Graafschap en in het betaalde voetbal", zegt Oosterhuis over zijn terugkeer in Doetinchem. "Op De Vijverberg heb ik mooie jaren gehad als speler. Laten we nu maar zien dat we de komende maanden ook weer gaan genieten door goede prestaties neer te zetten en het publiek te vermaken", aldus Oosterhuis, die de de clubkleuren van De Graafschap verdedigde tussen 1994 en 1997. In 1995 promoveerde hij als aanvoerder van de Doetinchemse club naar de Eredivisie.

Er moet wel wat gebeuren bij De Graafschap, dat een uiterst kleurloos seizoen doormaakt. Het staat op een magere achtste plaats in de Jupiler League, met 42 punten uit 29 duels.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen