Vidic komend seizoen definitief in Inter-shirt

5 maart 2014, 12:15

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de transfer van Nemanja Vidic naar Internazionale is in kannen en kruiken. De Servische verdediger van Manchester United was op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft deze dus in Milaan gevonden. Inter meldt de komst van Vidic via de officiële clubwebsite.

"Een speler van wereldklasse", zegt Inter-voorzitter Erick Thohir. "Ik ben extreem gelukkig met het feit dat de komst van Vidic rond is. Hij is één van de beste verdedigers in de wereld. Met zijn kwaliteiten, internationale ervaring en uitstraling zal hij van grote waarde zijn voor de club. Hij kan jonge spelers helpen en staat symbool voor waar we met Inter heen willen."

Vidic debuteerde in het seizoen 2000/2001voor Spartak Subotica. Na avonturen bij Rode Ster Belgrado en Spartak Moskou maakte de verdediger de overstap naar United, waar hij zou uitgroeien tot aanvoerder. De Serviër kwam tot 204 optredens in de Premier League, waarin hij vijftien maal scoorde. De 56-voudig international wist de Engelse landstitel vijf keer te winnen en wist in 2008 beslag te leggen op zowel de Champions League als het WK voor clubteams.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen