Gepasseerde Krul zet vol in op WK-selectie

5 maart 2014, 14:44

Tim Krul werd door bondscoach Louis van Gaal niet opgeroepen voor het oefenduel met Frankrijk van vanavond (woensdag). De doelman van Newcastle United laat het hoofd echter niet hangen en wil de komende maanden bij zijn club bewijzen dat hij in de WK-selectie thuishoort.

Van Gaal verkoos Jeroen Zoet, Jasper Cillessen en Michel Vorm boven de goalie van Newcastle. "Ik blijf vechten tot het einde", is Krul strijdbaar tegen The Journal. "Ik heb nog tien wedstrijden om te laten zien dat ik er klaar voor ben en ik denk dat de bondscoach weet wat hij aan me heeft. Ik ga mijn best doen om hem te laten zien dat ik in het vliegtuig naar Brazilië thuishoor", zegt Krul, die van de keuzeheer van Oranje geen uitleg kreeg voor het niet selecteren. "Hij heeft me niet gebeld, maar ik vind ook niet dat een manager dat hoeft te doen."

Krul won met Newcastle de laatste twee wedstrijden, maar ging daarvoor drie keer op rij hard onderuit en de ploeg van Alan Pardew scoorde zelfs vier wedstrijden niet. "We hebben een slechte maand achter de rug, daar kunnen we eerlijk over zijn. De bondscoach zei in zijn persconferentie dat sommige spelers slechte maanden gehad hebben. Ik kan nu alleen vooruit kijken en mijn best doen om terug in de selectie te komen. Een goede reeks met Newcastle kan mijn kansen vergroten, want daar kijkt Van Gaal natuurlijk naar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen