België laat overwinning glippen tegen Ivoorkust

Ger
6 maart 2014, 00:12

België heeft na twee nederlagen opnieuw niet kunnen winnen in een vriendschappelijke interland. De Rode Duivels bleven voor eigen publiek op een 2-2 gelijkspel steken tegen Ivoorkust.

Voor de Belgen nam Marouane Fellaini de openingstreffer voor zijn rekening. De middenvelder van Manchester United was op aangeven van oud-PSV'er Dries Mertens trefzeker in de zeventiende minuut. In de tweede helft kwam de equipe van keuzeheer Marc Wilmots op 2-0. Radja Nainggolan, een ploeggenoot van Kevin Strootman bij AS Roma, maakte het doelpunt. Didier Drogba scoorde een kwartier voor tijd tegen. Meer leek er niet in te zitten voor Ivoorkust, maar in blessuretijd tekende invaller Mark Alain Gradel alsnog voor de 2-2.

Door die late treffer wist België de nare smaak niet weg te spoelen van de uitglijders in oefenwedstrijden tegen Japan en Colombia. Op het WK van komende zomer spelen de manschappen van Wilmots tegen Algerije, Rusland en Zuid-Korea. Ivoorkust komt in de groepsfase uit tegen Colombia, Griekenland en Japan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen