Bierhoff neemt het op voor uitgefloten Özil

6 maart 2014, 12:52

Het Duitse voetbalpubliek is uitermate kritisch geworden, bleek tijdens de oefenwedstrijd tegen Chili. Hoewel de Duitsers wonnen (1-0), regende het tijdens en na het duel fluitconcerten. Met name Mesut Özil was het mikpunt van de kritiek, hij kreeg een hels fluitconcert over zich heen toen hij gewisseld werd.

Voormalig international Oliver Bierhoff, nu teammanager van de Duitse ploeg, spreekt in Sport Bild schande van het gedrag van de Duitse supporters. "Ik heb er totaal geen begrip voor, dat Mesut en de hele ploeg uitgefloten wordt. Daar kan ik met mijn verstand niet bij. Zulke spelers zouden meer steun moeten krijgen."

Aanvoerder Philipp Lahm is wat milder in zijn reactie, hij wil de Duitse fans niet openlijk afvallen. "Fluitconcerten moet je accepteren, de mensen betalen geld voor hun kaartje", reageerde hij. Bondscoach Joachim Löw neemt het signaal van de supporters serieus. "De komende maanden zal het beter moeten, bij ons."

Duitsland won door een vroeg doelpunt van Mario Götze met 1-0 van Chili. De Zuid-Amerikaanse ploeg, één van de tegenstanders van Oranje op het komende WK, was daarna voetballend de baas in Stuttgart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen