Heracles met herstelde Veldmate naar Alkmaar

Ger
7 maart 2014, 13:58

Trainer Jan de Jonge van Heracles Almelo kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen AZ weer beschikken over Jeroen Veldmate. De verdediger heeft geen last meer van zijn liesblessure. Door het fysieke ongemak ontbrak hij in de vorige speelronde tegen Heerenveen.

Heracles hield aan de afgelopen drie wedstrijden slechts één punt over. Toch maakt De Jonge zich geen zorgen. "We moeten onze manier van voetballen doorzetten, dan ben ik er van overtuigd dat we weer wedstrijden gaan winnen. De volgende stap is dat we de vele kansen gaan benutten", zegt De Jonge op de website van Heracles. "We zullen heel alert moeten zijn, vooral achterin want AZ werkt met veel positiewisselingen. Ik vind dat AZ de laatste tijd een gestructureerde ploeg heeft. Dat zie je bijvoorbeeld in de opbouw en de manier van vastzetten. Ze hebben veel individuele kwaliteit. Wij moeten onze eigen dingen goed doen, dan hebben we altijd kans."

Heracles kan in Alkmaar geen beroep doen op Dario Vujicevic, die kampt met een voetblessure. Daarnaast zijn Jens Jurn Streutker en Bart Schenkeveld geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen