Bosz passeert Van Aanholt tegen NAC Breda

7 maart 2014, 17:57   Bijgewerkt: 8 maart 2014, 12:56

Het lijkt erop dat Patrick van Aanholt komend weekend tegen NAC Breda op de reservebank begint bij Vitesse. Coach Peter Bosz houdt vast aan dezelfde spelers als afgelopen weekend tegen Roda JC Kerkrade, laat hij weten op de site van zijn club. Vitesse won vorig weekend eindelijk weer eens, met 3-0.

Tegen Roda JC werd Van Aanholt, die toen wegens een schorsing ontbrak, vervangen door Rochdi Achenteh. De van PEC Zwolle overgekomen linksback krijgt ook in Breda de kans. "Ik zie na vorige week geen reden om het basisteam te wijzigen", is de duidelijke taal van coach Peter Bosz in gesprek met Vitesse TV.

Dat houdt in dat ook Kelvin Leerdam nog niet start. De rechtsback ontbrak vorige week wegens een blessure, zijn plek werd toen ingenomen door Frank van der Struijk. "Kelvin stond vandaag pas weer voor de eerste keer op het veld", aldus Bosz, die een zware wedstrijd verwacht in het Rat Verlegh Stadion. "Ik ben niet met NAC bezig, maar dat de supporters daar fanatiek achter de ploeg staan, dat weten we. Het zal een heet avondje worden. Ik kijk alleen naar ons eigen team. We gaan proberen dominant te spelen. Zoals we altijd doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen