Utrecht-coach Wouters: "PSV duidelijk groeiende"

7 maart 2014, 18:26

Een week na het verdienstelijke gelijkspel tegen FC Twente wacht FC Utrecht komend weekend opnieuw een topwedstrijd. Zaterdag (20.45 uur) gaan de Domstedelingen op visite bij PSV, dat zijn vijf laatste Eredivisieduels allemaal wist te winnen.

"PSV is duidelijk groeiende", zegt coach Jan Wouters op de clubwebsite. "In de kranten lees je dat het spel tegen Go Ahead Eagles niet goed was, maar PSV was toch veel in balbezit en wist het een 2-0 achterstand om te buigen in een 2-3 overwinning. PSV heeft veel individuele klasse met spelers als Depay en Ruiz, en hebben aanvallend ingestelde backs."

Eerder dit seizoen verloor Utrecht op eigen veld kansloos met 1-5 van PSV. "PSV speelde een goede wedstrijd, maar wij startten ook niet slecht", herinnert Wouters zich nog. "Zij kwamen in het begin van de wedstrijd een aantal keren in de zestien en waren dodelijk in de afwerking. Ook wij creëerden de nodige kansen, echter wilde hij er bij ons niet in. Bij een 2-0 achterstand kregen wij nog een penalty, die wellicht de wedstrijd voor ons had kunnen kantelen. Helaas mistten wij deze kans op de aansluitingstreffer en liep PSV verder uit."

Wouters kan in Eindhoven niet beschikken over Mark van der Maarel, Dave Bulthuis, Edouard Duplan, Willem Janssen en Jacob Mulenga.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen