Moddergooien bij De Graafschap gaat verder

8 maart 2014, 10:45

De situatie buiten het veld blijft de gemoederen bij De Graafschap bezighouden. Commissaris voetbalzaken Peter Hofstede liet vorige week in Dagblad de Gelderlander weten dat hij zich 'onterecht beschadigd voelde', onder meer door door het gedrag van Roland Vroomans. De toenmalig technisch manager, inmiddels overgestapt naar Roda JC Kerkrade, laat het daar niet bij zitten. Hij slaat in dezelfde krant terug.

Vroomans voelt zich nu ook beschadigd, meldt hij in de regionale krant. Hij hekelt het gedrag van Hofstede, die volgens hem leugens verkondigd heeft. "Ik heb een hekel aan leugens", bromt Vroomans. Hofstede claimde vorige week onder meer dan Vroomans achter zijn rug om Jan van Dijk zou hebben benaderd als nieuwe trainer, iets dat Vroomans ontkent. "Op 2 januari heb ik met Hofstede en Henk Bloemers (voormalig algemeen directeur, red.) om tafel gezeten om de lijst met kandidaten voor de opvolging van Pieter Huistra (op 24 december ontslagen, red.) door te nemen. Henk en ik hebben hem toen gezegd dat er die avond om zes uur een gesprek was met Jan van Dijk en hebben hem daarvoor uitgenodigd. Maar hij kon zogenaamd niet. Hij heeft ook niet aangegeven dat we de afspraak moesten verzetten, dus hij moet de hand in eigen boezem steken."

Uiteindelijk werd Jimmy Calderwood aangesteld als nieuwe hoofdcoach, maar hij legde zijn functie na vier weken alweer neer. De ervaren Schot voelde zich 'bedonderd' door de Doetinchemse clubleiding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen