Twaalf geblesseerden en twee geschorsten bij VVV

8 maart 2014, 11:34

De blessureboeg van alle clubs uit het betaald voetbal valt dit weekend even in het niet bij die van VVV Venlo. Maar liefst twaalf selectiespelers kampen met fysieke problemen. En omdat bovendien twee spelers geschorst zijn, mist coach René Trost zondag tegen Achilles '29 mogelijk veertien (!) spelers.

Yuki Otsu, Bas Hendriks, Jerold Promes, Travis Cooper, Dylan Donkers, Roy Heesen, Guus Joppen en Randy Wolters zijn door hun blessures sowieso niet inzetbaar, terwijl ook Jules Reimerink (lies en rug), Danny Post (lies), Jeffrey Altheer (hamstring) en Selman Sevinç (kuit en bovenbeen) niet okselfris zijn. Bovendien zijn Pim Balkestein en O?uzhan Türk geschorst. "Twaalf blessures, al dan niet licht en twee geschorsten. Al met al heel wat tegenvallers", stelt Trost vast op de website van zijn club. Hij kan weinig aan de situatie veranderen, beseft hij. "Het is nou eenmaal niet anders. En dus moeten we de komende wedstrijd een beroep doen op andere spelers. Die beseffen als geen ander dat dit hun moment is waarop ze zich moeten en kunnen laten zien."

Welke elf spelers hij precies op gaat stellen, weet de coach nog niet. "Post en Altheer kunnen misschien wel starten, maar gaan geen negentig minuten maken als ze al beginnen. Dan moet je ook al rekening houden met nagenoeg verplichte wissels. Maar we gaan met elf man starten en we gaan uiteraard om te winnen."

VVV Venlo, de nummer vier van de ranglijst, speelt zondag om 14.30 uur tegen Achilles '29.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen