Cocu geeft Narsingh voorkeur boven Ruiz

8 maart 2014, 19:54

PSV-trainer Phillip Cocu heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht een basisplaats ingeruimd voor Luciano Narsingh. Hij krijgt de voorkeur boven Bryan Ruiz, die door zijn interlandverplichtingen met Costa Rica een lange vliegreis in de benen heeft en de laatste training in aanloop naar de wedstrijd miste.

Ruiz speelde woensdag in Costa Rica een oefeninterland tegen Paraguay. Na die wedstrijd stapte hij in het vliegtuig naar Nederland, maar hij was niet op tijd terug voor de training op vrijdag. Cocu heeft om die reden besloten om Narsingh, die wél op het trainingsveld stond, in de basis te posteren tegen FC Utrecht.

Centraal achterin bij PSV keert Jeffrey Bruma terug, hij zat vorig weekend tegen Go Ahead Eagles een schorsing uit. De ploeg uit Eindhoven won de uitwedstrijd in Deventer na een 2-0 achterstand met 2-3.

Bij FC Utrecht, dat vlak voor de winterstop thuis met 1-5 verloor van PSV, moet winteraankoop Juan Agudelo opnieuw genoegen nemen met een plek op de bank. Steve de Ridder is de enige echte spits in de formatie van coach Jan Wouters, hij zal vooral assistentie krijgen van Jens Toornstra. Centraal achterin keert Kai Heerings terug na een blessureperiode, Gevero Markiet schuift hierdoor door naar de rechterkant. Hij vervangt op die positie de geschorste Mark van der Maarel. Oud-PSV'er Danny Koevermans is geblesseerd en behoort niet tot de selectie, hetzelfde geldt voor onder meer Willem Janssen, Dave Bulthuis en Edouard Duplan.

Opstellingen

PSV: Zoet; Willems, Rekik, Bruma, Arias; Hiljemark, Park, Schaars; Depay, Locadia, Narsingh

FC Utrecht: Ruiter; Dorda, Delpierre, Heerings, Markiet; Oar, Ayoub, Martensson, Sarota, Toornstra; De Ridder

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen