Amrabat: "Schuster vanaf begin tevreden over me"

11 maart 2014, 10:51

Nordin Amrabat was maandagavond goud waard voor Malaga. De aanvaller, die door de Spaanse club gehuurd wordt van Galatasaray, had met een assist en een treffer een groot aandeel in de 0-2 zege op Osasuna. De Nederlander heeft het naar zijn zin bij Malaga, maar hoopt komende zomer terug te keren naar Turkije. 

Amrabat is blij dat hij maandagavond van waarde was voor zijn ploeg. "Dat is een mooie bonus", zegt hij tegen VI over zijn doelpunt en assist. "Onze trainer Bernd Schuster is al vanaf mijn komst tevreden over mij. Mooi nu een bevestiging te krijgen. Hij is natuurlijk geen kleine trainer, met al die clubs waarvoor hij heeft gespeeld."

Komende zaterdag staat er voor de 26-jarige Nederlander een topwedstrijd op het menu. Malaga ontvangt dan Real Madrid. "Het zal moeilijk worden maar je weet maar nooit. Je ziet dat Real Valladolid zaterdag Barcelona verslaan" zegt Amrabat, die graag wil winnen van de Koninklijke. "Ik heb het vorig jaar in de Champions League al gedaan met Galatasaray. Ik hoop dat weer te laten zien. Ik heb er zin in."

Malaga speelde maandag tegen Osasuna nog zonder de geblesseerde Mounir El Hamdaoui, maar hij is mogelijk weer beschikbaar tegen Real. "Mounier is een rasvoetballer, een topper. We hebben hem hard nodig. Ik hoop dat hij tegen Real Madrid er weer bij zit", zegt de aanvaller, die hoopt komende zomer terug te keren naar Turkije. "Mijn voorkeur ligt bij een terugkeer naar Galatasaray. Je moet je oren nooit helemaal sluiten, en alles aanhoren. Maar in principe ga ik terug", aldus Amrabat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen