Dankbare Strootman gaat zich focussen op revalidatie

11 maart 2014, 18:23

Hoewel de klap enorm groot was voor Kevin Strootman, geeft de Nederlands international aan dat hij klaar is om zich te focussen op zijn herstel. De middenvelder van AS Roma scheurde in het Serie A-duel met Napoli (1-0 verlies) zijn kruisband, waardoor de oud-speler van PSV, FC Utrecht en Sparta Rotterdam een streep kon zetten door het WK.

"Vanaf nu focus ik me op mijn herstel en zorg ik dat ik sterker terug zal komen", stelt Strootman via zijn Twitteraccount. De middenvelder van Oranje zegt dat de hoevelheid steun van iedereen hem zeer goed heeft gedaan: "Ik wil mijn (ex-)teamgenoten, collega's, supporters, vrienden en iedereen bedanken voor de steun die ik krijg", aldus Strootman.

Voor Oranje is het wegvallen van Strootman een enorme aderlating. Bondscoach Louis van Gaal beaamde dit deze week: "Kevin heeft een heel grote bijdrage geleverd aan onze kwalificatie voor het wereldkampioenschap in Brazilië. Wij deden nooit tevergeefs een beroep op hem. Maar het allerergste is het voor Kevin, die zijn droom in duigen ziet vallen", sprak de bondscoach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen