PSG gewoon met Ibrahimovic, Vd Wiel afwezig

12 maart 2014, 19:59

Zlatan Ibrahimovic staat vanavond gewoon in de basis bij Paris Saint Germain in de return tegen Bayer Leverkusen, in de achtste finales van de Champions League. Omdat de regerend kampioen van Frankrijk drie weken geleden in Duitsland al met 0-4 zegevierde, kondigde coach Laurent Blanc dinsdag aan enkele spelers rust te geven. De Zweedse oud-Ajacied verschijnt desondanks wel aan de aftrap.

Gregory van der Wiel is er niet bij. De rechtsback kampt met knieklachten en behoort daardoor niet tot de selectie. Marco Verratti en Blaise Matuidi zijn eveneens afwezig. Het duo krijgt rust van Blanc.

Opstellingen

Paris Saint Germain: Sirigu, Thiago Silva, Marquinhos, Digne, Jallet, Cabaye, Rabiot, Pastore, Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi

Bayer Leverkusen: Leno, Wollscheid, Guardado, Ömer Toprak, Donati, Reinartz, Rolfes, Can, Sam, Castro, Derdiyok

Op de return tussen FC Barcelona en Manchester City staat eveneens weinig spanning, aangezien de Catalanen in Engeland al met 0-2 wonnen. De Spanjaarden beginnen wel met onder meer Lionel Messi en Neymar in de basis, Ibrahim Afellay is niet in de selectie opgenomen. Tegenstander Manchester City verloor zondag in de FA Cup verrassend van tweedeklasser Wigan Athletic. Ten opzichte van dat duel keren Vincent Kompany en David Silva terug in de startopstelling.

Opstellingen

FC Barcelona: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Cesc; Neymar, Messi, Iniesta

Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Nasri, Aguero

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen