"Ploegen houden steeds meer rekening met PSG"

13 maart 2014, 12:53

Paris Saint Germain gaat met een voorsprong van acht punten fier aan kop in de Franse Ligue 1 en de Parijzenaars schaarden zich woensdag bij de laatste acht ploegen die kans maken om de Champions League te winnen. Er heerst dan ook veel tevredenheid bij de regerend kampioen van Frankrijk, die vorig jaar ook al tot de kwartfinales van het kampioenenbal wist door te dringen.

De prestaties van PSG zorgen ervoor dat voorzitter Nasser Al Khelaïfi hoofdcoach Laurent Blanc lijkt te willen belonen met een contractverlenging. "Ik hoop dat hij binnenkort zijn woorden zal waarmaken", zegt de keuzeheer van PSG, die zeer tevreden is met het tweeluik tegen Bayer Leverkusen. PSG won met 0-4 op Duitse bodem en maakte het vervolgens in eigen huis af met een 2-1 zege. "We hebben ons, net als vorig seizoen, gekwalificeerd voor de kwartfinales en dat was minimaal het doel", stelt voorzitter Al Khelaïfi op de officiële website van de club.

"Het doel is om zo ver mogelijk te komen in de Champions League", zegt coach Blanc. "Ik denk dat de andere ploegen in Europa steeds meer rekening houden met Paris Saint Germain. We hebben er hard voor gewerkt om in de kwartfinales te belanden en we zullen er alles aan doen om de prestaties door te zetten", verzekert de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen