Meppelink keert terug op oude nest ADO Den Haag

14 maart 2014, 08:51

Rob Meppelink keert terug bij ADO Den Haag, om daar de functie van Hoofd Jeugdopleiding en Technisch Manager te bekleden. Dit melden de Hagenaars via de officiële clubwebsite. Meppelink was tussen 1991 en 2000 ook al werkzaam bij ADO en keert zodoende terug op het oude nest.

"Meppelink wordt met deze aanstelling verantwoordelijk voor het lange termijn beleid technische zaken, de aansturing van de Jeugdopleiding, de scouting bij de jeugd en van de BVO, de aan- en verkoop van spelers en de medische staf", zo luidt het statement op het digitale thuis van ADO. Meppelink zal in zijn rol nauw samenwerken met Henk Fräser, die deze week de details van zijn contract als hoofdcoach van ADO afrondde.

Tussen 1991 en 1996 zette Meppelink zich in voor de jeugdopleiding van de club uit de Hofstad. Nadat hij deze functie vervolgens twee jaar combineerde met een rol als assistent-coach, was hij van 1998 tot 2000 ook hoofdcoach bij ADO. Meppelink was in het verleden ook werkzaam bij RBC Roosendaal (hoofdtrainer en technisch directeur), Swansea City (personal trainer) en het Mexicaanse Chivas Guadalajara (assistent-coach).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen