Feyenoord moet vertrek gebroeders Kongolo vrezen

14 maart 2014, 09:18

Feyenoord wil de prestaties van Terence en Rodney Kongolo graag belonen in de vorm van een (nieuw) contract, maar gesprekken met de gebroeders lijken hun vruchten allesbehalve af te werpen. Feyenoord wou jeugdspeler Rodney Kongolo (16) zijn eerste profcontract aanbieden, maar zag dat de jongeling voor Manchester City koos, terwijl het openbreken van het contract van Terence Kongolo (19) ook niet wil opschieten. Dit meldt AD Sportwereld.

De zestienjarige Rodney kon rekenen op de belangstelling van diverse Europese toclubs. Naar verluidt maakten Liverpool, Juventus, Paris Saint Germain en Olympique Marseille hun interesse in het talent kenbaar. City lijkt de strijd om de jonge middenvelder dus gewonnen te hebben, waardoor Feyenoord wederom een veelbelovende jeugdspeler verliest. De Rotterdammers hopen dat de gesprekken met broer Terence wel tot goed nieuws zullen leiden.

Terence heeft zich de afgelopen tijd gemanifesteerd in de Rotterdamse defensie. De linksbenige centrale verdediger veroverde op overtuigende wijze een basisplaats en Feyenoord wil de ontwikkeling van de oudste telg van de familie Kongolo graag belonen met een contractverlenging. De negentienjarige verdediger, die na dit seizoen nog één jaar verbonden is aan de Rotterdamse club, wil de situatie afwachten en kijken hoe zijn situatie over een tijdje is.

Verlengt Kongolo zijn contract niet, dan ziet Feyenoord er wel heil in om de verdediger komende zomer te verkopen. Verdedigers Stefan de Vrij en Daryl Janmaat bevinden zich in dezelfde situatie als Kongolo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen