AS Roma-doelman De Sanctis steunt Strootman

14 maart 2014, 11:26

Morgan De Sanctis baalt er enorm van dat Kevin Strootman een streep kan zetten door het restant van het seizoen en het WK. De doelman van AS Roma zegt dat hij veel sympathie heeft voor zijn ploeggenoot, die volgende week dinsdag geopereerd zal worden aan zijn kruisbandblessure.

"Er is verdriet, met name voor Kevin zelf, aangezien hij in een zeer belangrijke fase in zijn carrière zat. Daarnaast komen er belangrijke tijden aan voor Roma en had hij het doel om te excelleren op het WK. Dat was voor hem de grootste klap", zegt De Sanctis, die Strootman geblesseerd zag uitvallen tijdens het duel tussen Roma en Napoli (1-0 verlies).

Strootman was dit seizoen één van de sterkhouders in het sterk draaiende team van coach Rudi Garcia. Hoewel het zeer lastig lijkt om een geschikte vervanger voor de Oranje-international te vinden, denkt De Sanctis dat het verlies wel opgevangen kan worden: "Het vervangen van Strootman? De Rossi is nog altijd geschorst, maar de prestatie van Taddei (de vervanger van Strootman tegen Napoli, red.) was ongelofelijk positief. Het team profiteerde van zijn bijdragen", zegt de doelman van de Giallorossi.

Aanstaande maandagavond treden de Romeinen in het eigen Stadio Olimpico aan tegen Udinese. De tifosi van Roma organiseren een steunactie voor Strootman: de fans zullen zich met oranje kleding en vlaggen naar het stadion begeven, om Strootman een hart onder de riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen